CURS DE CALIFICARE ÎNGRIJITOR BĂTRÂNI LA DOMICILIU

Patronatul Femeilor de Afaceri al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din Municipiul Bucureşti vă invită să participați la cursul de califcare Ingrijitor batrani la domiciliu, acreditat A.N.C.

Cursul va avea loc la Bucuresti, în perioada 17.10.2016 – 20.01. 2017. Durata cursului este de 360 de ore (120 ore teorie si 240 ore practica).La curs pot participa persoane absolvente de studii medii, interesate să dobândească o calificare pentru o integrare mai uşoară pe piaţa muncii.

Cursul este GRATUIT, dar participarea este obligatorie la tot programul; beneficiarele vor dispune de manual de curs, format imprimat şi/sau format electronic, materiale de lucru individuale şi de grup.

Inscrierile se vor face pana in data de 30.09.2016. Pentru înscriere vă rugăm să ne trimiteţi intenţia dvs. de participare (în care să menţionaţi numele cursului, nume şi prenumele dvs., precum şi numarul dvs. de telefon şi adresa de e-mail) la adresa office@faimm.ro. Ulterior, vă vom contacta pentru verificarea condiţiilor de eligibilitate şi programarea în vederea înscrierii la curs. Confirmarea participării se va face după evaluarea eligibilităţii, în limita locurilor disponibile, în ordinea înscrierilor.

Notă: Nu se suportă cheltuieli legate de deplasarea, cazarea sau masa beneficiarelor.