Workshop “Conducerea orientata catre rezultate”

Am pregatit un atelier special de coaching pentru femeia lider, unde poti sa afli cum sa fii un lider care creeaza o cultura a rezultatelor in organizatia sa!

Te invitam la atelierul de coaching “Conducerea orientata catre rezultate” !

Rezultatele afacerii tale sunt strans legate de echipa pe care ai construit-o. Munca in echipa este data de legaturile dintre membrii sai. Cu cat legaturile sunt mai clare si mai orientate catre scopurile firmei, cu atat mai mult vor fi atinse rezultatele dorite in acea companie.

Atunci cand fiecare membru al echipei poate sa isi vada contributia sa la intreaga afacere, isi va asuma responsabilitatea pentru rolul sau. Provocarea unui lider este sa poata sa creeze in companie un mediu, o cultura a concentrarii pe rezultate.

Atelierul va fi sustinut de Rodica Obancea – Executive & Team Coach, cu o competenta de coaching certificata la nivel international de catre International Coach Federation.
Taxa participare: 150 lei (inclusiv TVA).
Inscrieri la adelina.badea@excelez.ro sau office@faimm.ro

Atelierul va avea loc la sediul Patronatului Femeilor de Afaceri al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii, din Str. Cameliei nr. 39, etaj 2, sector 1, Bucuresti in ziua de 14 Martie 2012, ora 17:00.

Pliant prezentare workshop “Conducerea orientata catre rezultate”