Curs de Formator

Patronatul Femeilor de Afaceri al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din Municipiul București (FAIMM) vă invită să participați la cursul de perfecționare ca „FORMATOR”, organizat în august – septembrie 2017 în București.

Decizia de participare la un curs pentru a deveni formator este evidentă pentru cine vrea să știe cum îi poate învăța și convinge pe alți oameni să facă bine ceva anume. Cursul pentru formatori este ca un training de vânzări, doar că formatorul nu vinde un produs sau un serviciu, nici iluzii sau ceva inutil. Formatorul trebuie să „vândă” atitudinea necesară pentru dezvoltarea competențelor altora. Formatorul deschide mintea oamenilor, îi face să-și dorească să devină mai buni, îi însoțește în procesul de învățare, îi ajută să-și dezvolte competențele profesionale, sociale și personale.

Dar ce este de fapt un formator? Este un profesor? Este un lector/conferențiar? Este un facilitator? Este un coach? Este un educator? Este un instructor? Ar fi prea ușor de răspuns cu da sau cu nu – formatorul este de fapt un trainer.
În limba română, dicționarele explicative rețin pentru formator în principal semnificația de muncitor care folosește forme (ca în sintagma turnător-formator). COR însă include de aproape 20 de ani ocupația de formator (nu și pe cea de trainer – termen mult mai cunoscut și mai folosit pentru a descrie rolul jucat în educarea continuă a adulților).

Chiar dacă standardul ocupațional descrie ce și cum are de făcut un formator (competențe care stau la baza eliberării unui certificat recunoscut), în realitate succesul unui formator nu se măsoară prin volumul de activități, prin calitatea informațiilor transmise, prin respectarea etapelor de pregătire, proiectare, realizare și evaluare a formării, nici măcar prin utilizarea de metode creative sau carisma personală. Ca orice furnizor de servicii, valoarea unui formator este dată de ceea ce se schimbă în bine în viața și activitatea participanților la acțiunile de formare.

Cu noi înveti mai mult decât doar despre terminologie, reguli si proceduri!

Curs intensiv autorizat ANC (fost CNFPA), certificare recunoscută la nivel național și european

  • Durata: 48 de ore, din care 26 de ore pentru instruire teoretică și 22 de ore pentru instruire practică
  • Program de desfășurare: 8h/zi
  • Perioada de desfășurare: 28 – 30 august 2017 și 4-6 septembrie 2017
  • Locul de desfășurare: București

Coordonatele exacte ale sălii de curs vor fi anunțate în timp util participanților.

  • Număr de participanți: minim 6 – maxim 15
  • Taxa de participare: 690 lei
  • Trainer: Cristina Mușat

Condiții de înscriere
⦁ Studii superioare finalizate, indiferent de domeniu
⦁ Transmiterea la înscriere a datelor și documentelor necesare pentru susținerea examenului de absolvire, solicitate de ANC
⦁ cartea de identitate, în copie semnată de participant „conform cu originalul”
⦁ certificat de naștere, în copie semnată de participant „conform cu originalul”
⦁ ultimul act de studii / minim studii superioare, în copie semnată de participant „conform cu originalul”
⦁ certificat de căsătorie în cazul schimbării numelui de familie, în copie semnată de participant „conform cu originalul”
⦁ Înscrierea se poate face telefonic (0745252428 sau 021 316 80 46) sau online – folosind formularul disponibil la …… Confirmarea înscrierii se va face tot telefonic sau prin e-mail, iar confirmarea participării se face după plata taxei de participare, în urma emiterii facturii de către FAIMM.
⦁ Termenul limită de înscriere: 20 august 2017, în limita locurilor disponibile

Mai multe detalii gasiti in documentul atasat Ofertă curs FF-PFAIPMM-MB

Dacă v-am convins, pentru înscriere vă rugăm să completați Formular inscriere la curs atașat sau disponibil online la www.faimm.ro și să ni-l returnați la office@faimm.ro sau office@philean.ro până la data de 20 august 2017.

Dacă ați vrea să participați, dar nu în perioada propusă sau nu în București, iar în organizație există minim 6 doritori, atunci căutați-ne, deoarece cursul de formator poate fi organizat in-house. Pentru a ne solicita o ofertă personalizată, contactați-ne la office@faimm.ro.

Vă mulțumim pentru atenție și disponibilitate. Pentru detalii suplimentare despre curs şi/sau despre FAIMM, trainer sau alte condiții ne puteţi vizita pe pagina de website www.femeicuinitiativa.ro, www.faimm.ro sau http://philean.wordpress.com, ne puteți scrie la office@faimm.ro sau office@philean.ro, ne puteți da un mesaj pe messenger la @pentrufemeicuinitiativa, pe pagina de FB (https://www.facebook.com/pentrufemeicuinitiativa) sau ne puteți contacta telefonic (0745252428 sau 021 316 80 46).