IMWorld 2014

IMWorld, cel mai important eveniment „business to business” din digital, mobile si software, tinteste 6500 participanti in 2014

Internet & Mobile World 2014 (IMWorld 2014), cel mai important eveniment „business to business” din Romania, dedicate solutiilor digitale, mobile si software, care va avea loc la Romexpo Bucuresti in perioada 8- 9 octombrie, vine anul acesta cu o noua structura a scenelor de conferinta si anunta organizarea unor workshop-uri pentru audienta din top management, cu sesiuni interactive si cunoscuti speaker internationali. La eveniment, sunt asteptati in acest an 120 de speakerI si 6.500 de participanti, cu 20% mai multi decat in 2013.

”Solutiile de business ce vor fi lansate la cea de-a treia editie a IMWorld, noutatile pe care le vor prezenta companiile si cei 30 de experti internationali care si-au anuntat deja participarea, demonstreaza, inca o data, ca acesta este locul ideal pentru oamenii de afaceri conectati la
ultimele inovatii din business”, a declarat Cristian Hossu, Managing Partner al Universum Events, organizatorul IMWorld.

Evenimentul a devenit deja un “moment reper” pentru industrie, organizatorii contractand, pana la aceasta data, 85% din spatial destinat companiilor expozante. Preturile pentru inchirierea unui stand incep de la 1.150 euro, plus TVA, pentru o suprafata de sase metri patrati. In total, sunt asteptate
110 companii expozante.

Anul acesta, agenda evenimentului are o structura noua, cu scena principala, unde speakerii internationali vor prezenta studii de caz si vor vorbi despre solutiile de business care pot fi aplicate in diverse domenii din industrie, cu focus pe retail, FMCG, automotive, banking si sanatate, dar si cu scene mai mici, care vor aduce in prim-plan discursuri si prezentari de produse inovative. Mai multe companii si-au programat importante lansari de produse si servicii pe durata desfasurarii IMWorld 2014.

”O noutate pentru IMWorld 2014 o reprezinta si salile de workshop-uri. Aici, vor fi sustinute sesiuni interactive, in care vor fi antrenati si participantii. Dezvoltatorii se concentreaza pe aplicatii si solutii noi de business, destinate tururor celor care au o afacere. Vor fi prezentate diferite programme si aplicatii pentru plati online, noutati in comunicarea <>, dar si sectorul <>”, a adaugat Cristian Hossu.

Un aspect important este legat de faptul ca, pentru al treilea an consecutiv, partenerii principali ai evenimentului sunt TELEKOM ROMANIA (COSMOTE Romania si Romtelecom Business Solutions).

Toate gadgeturile prezentate la eveniment, precum si alte noutati tehnologice vor fi disponibile pentru testare in „Future Corner-ul” IMWorld.

Accesul la IMWorld 2014 se face pe baza de inregistrare prealabila, iar biletele pot fi cumparate online pana la data de 7 octombrie 2014, accesand www.imworld.ro.